Degerfors Skrot AB

Västmanlands län

Information

556558-6814 är organisationsnummer för verksamheten Degerfors Skrot AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Degerfors Skrot AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Degerfors Skrot AB finns i.

Degerfors Skrot AB har varit registrerat sedan 1998-08-20 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Degerfors Skrot AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Degerfors Skrot AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Degerfors Skrot AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Degerfors Skrot AB så kan ni göra det på telefon genom 0730-577569 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva skrothantering såsom skrotskärning och transporter, rivning och materialhantering, återvinning av metaller samt handel med metallskrot inom och utom riket samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Degerfors Skrot AB och det är Andersson, Arne Holger Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Arne Stefan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,