HAR International AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns HAR International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. HAR International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

HAR International AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556545-1746.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0223-30252 alternativt besöka eller skicka post till HAR International AB på följande adress G. Banan 2 A, 737 90, Ängelsberg.

HAR International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I HAR International AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Johnson-Stampe, Patrik Eric Osborne som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rekrytering av hotell- och restaurang- personal import, export och handel med alkoholhaltiga drycker samt därmed förenlig verksamhet.