Töltfari Islandshästar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556543-9196 är organisationsnummer för bolaget Töltfari Islandshästar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Töltfari Islandshästar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Töltfari Islandshästar Aktiebolag finns i.

Töltfari Islandshästar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-07-07 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Töltfari Islandshästar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Töltfari Islandshästar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Töltfari Islandshästar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Töltfari Islandshästar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-12515 eller genom brev på följande adress:
Täktbyv. 27, 737 91, Fagersta

Bolaget skall driva turridning och ge ridlektioner med islands- hästar, försälning av hästar och hästartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Töltfari Islandshästar Aktiebolag och det är de la Vaux, Louise Eva Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonis, Sofia Ulrika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,