Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-08-25. Men sedan 2001-03-02 så har Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svedjev. 30, 737 43, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-15774.

Fagersta arbetar för att bolag som Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med ägande och förvaltning av fastigheter, byggnation, rivning, återvinning av material, konsultuppdrag energiproduktion, entreprenad med byggkranar och grävmaskiner.

Firmatecknare för Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB och det är följande personer, Forsman, Nils Peter som är född 1972 och har titeln VD, Forsman, Nils Peter som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedin, Anna Sara som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedin, Anna Greta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mark, Industri, Demontering i Fagersta AB är 556543-3439.