AFG Engineering AB

Västmanlands län

Information

AFG Engineering AB är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som AFG Engineering AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AFG Engineering AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

AFG Engineering AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-05-20. Men sedan 1998-01-01 så har AFG Engineering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industriv. 11, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AFG Engineering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-42020.

Fagersta arbetar för att företag som AFG Engineering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AFG Engineering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt konstruktion och tillverkning av maskiner inom mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AFG Engineering AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AFG Engineering AB och det är följande personer, Granqvist, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln VD, Granqvist, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Bo Torsten som är född 1939 och har titeln Suppleant, Nordin, Sven Per som är född 1949 och har titeln Revisor, Sedin, Lars Örjan som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för AFG Engineering AB är 556542-5427.