Grantek AB

Västmanlands län

Information

556542-5310 är organisationsnummer för bolaget Grantek AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grantek AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Grantek AB finns i.

Grantek AB har varit registrerat sedan 1997-05-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grantek AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Grantek AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grantek AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Grantek AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-49240 eller genom brev på följande adress:
Henningsv. 12, 737 30, Fagersta

Bolaget skall bedriva mekaniska verkstadsarbeten, bedriva skylt och reklamtillverkning samt därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Grantek AB och det är Granqvist, Kjell Erik som är född 1969 och har titeln VD, Granqvist, Kjell Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Anders Yngve som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,