Fagersta Intervex AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Fagersta Intervex AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. Fagersta Intervex AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Fagersta Intervex AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556538-6231.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-102760 alternativt besöka eller skicka post till Fagersta Intervex AB på följande adress Forskargränd 8, 722 26, Västerås.

Fagersta Intervex AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Fagersta Intervex AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Råbe, Nils Gunnar Oscar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföring av produkter och tjänster inom miljö- och energibranschen och därmed förenlig verksamhet.