AVL Förvaltning AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AVL Förvaltning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är AVL Förvaltning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1997-01-14 så skapades AVL Förvaltning AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556537-2512 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är AVL Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med AVL Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0223-12110 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AVL Förvaltning AB är Svedlund, Per Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Herelius, Jan Axel Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .