WESTCOM Aktiebolag

Västmanlands län

Information

WESTCOM Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där WESTCOM Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. WESTCOM Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket WESTCOM Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. WESTCOM Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till WESTCOM Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergslagsv. 26, 737 32, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-14030.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är WESTCOM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

WESTCOM Aktiebolag har idag 556530-8235 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Erik Karl-Magnus är den som för stunden ansvarar för WESTCOM Aktiebolag

Bolaget skall utföra reparation och service av cyklar och trädgårdsmaskiner, försäljning av dessa varor samt vapen, ammunition och tillbehör, konsultuppdrag inom försäljningsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I WESTCOM Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Erik Karl-Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Alf Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Antman, Gunilla Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .