27:an Bygg & Markentreprenad AB

Västmanlands län

Information

27:an Bygg & Markentreprenad AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där 27:an Bygg & Markentreprenad AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. 27:an Bygg & Markentreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket 27:an Bygg & Markentreprenad AB har haft sedan 1996-01-01. 27:an Bygg & Markentreprenad AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till 27:an Bygg & Markentreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brostugan Kärsö , 178 93, Drottningholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är 27:an Bygg & Markentreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

27:an Bygg & Markentreprenad AB har idag 556529-0060 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för 27:an Bygg & Markentreprenad AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara at driva bygg och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I 27:an Bygg & Markentreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Sven Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .