Aktiebolaget T A Holding

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget T A Holding hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Aktiebolaget T A Holding finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget T A Holding tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget T A Holding har haft sedan 1996-01-01. Aktiebolaget T A Holding har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget T A Holding så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristiansv. 19, 737 30, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-10487.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget T A Holding Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget T A Holding har idag 556526-8876 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget T A Holding

Bolaget ska bedriva uthyrning av personal, maskiner och fastigheter inom måleri- och byggnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget T A Holding så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Tomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .