Bergslagens Eldfasta AB

Västmanlands län

Information

Bergslagens Eldfasta AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Bergslagens Eldfasta AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergslagens Eldfasta AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bergslagens Eldfasta AB har haft sedan 1996-01-01. Bergslagens Eldfasta AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bergslagens Eldfasta AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Axel Fornanders v. 4, 737 40, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-17050.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bergslagens Eldfasta AB Privat, ej börsnoterat.

Bergslagens Eldfasta AB har idag 556526-5583 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bergslagens Eldfasta AB

Bolaget skall bedriva murningsarbeten inom processindustrin av eldfast material samt därmed förenlig verksamhet.

I Bergslagens Eldfasta AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stig Torbjörn som är född 1959 och har titeln VD, Andersson, Stig Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stig Lars Åke som är född 1945 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Nordin, Kenth Olof som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .