Hotell Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Hotell Fagersta AB är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Hotell Fagersta AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hotell Fagersta AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bergslagsv. 30, 737 32, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotell Fagersta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-10080.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Hotell Fagersta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotell Fagersta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotell Fagersta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotell Fagersta AB och det är följande personer, Özdemirok, Ese som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kilickiran, Ömer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hotell Fagersta AB är 556525-2193.