Berras Eltruckservice Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Berras Eltruckservice Fagersta AB är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Berras Eltruckservice Fagersta AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Berras Eltruckservice Fagersta AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Berras Eltruckservice Fagersta AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 1998-01-01 så har Berras Eltruckservice Fagersta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ekorrbacksv. 6, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Berras Eltruckservice Fagersta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-16000.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Berras Eltruckservice Fagersta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Berras Eltruckservice Fagersta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva reparationer och service samt handel av truckar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Berras Eltruckservice Fagersta AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Berras Eltruckservice Fagersta AB och det är följande personer, Eriksson, Bernt Erik Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Arja Hellevi som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Berras Eltruckservice Fagersta AB är 556523-2229.