Kebbon Bensin & Butik AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse inklusive livsmedel- & kioskvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kebbon Bensin & Butik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Kebbon Bensin & Butik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1995-07-12 så skapades Kebbon Bensin & Butik AB och verksamheten är har F-skattsedel Kebbon Bensin & Butik AB har haft det sedan 2004-11-06.

Kebbon Bensin & Butik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556518-7514 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är Kebbon Bensin & Butik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kebbon Bensin & Butik AB så går det att nå dem via telefon på 0223-10303 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kebbon Bensin & Butik AB är Kebbon, Per Olof Magnus som är född 1961 och har titeln VD, Kebbon, Per Olof Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kebbon, Bengt Olof som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .