Irish Exchange Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Irish Exchange Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Irish Exchange Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1995-01-31 så skapades Irish Exchange Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Irish Exchange Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Irish Exchange Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556507-0371 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är Irish Exchange Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Irish Exchange Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6413542 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Irish Exchange Aktiebolag är Hearne, Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredsvik, Jonas Michael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rautsila, Mathias Olavi som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .