Fårbo Capital Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Fårbo Capital Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. Fårbo Capital Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Fårbo Capital Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556498-5413.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0223-16045 alternativt besöka eller skicka post till Fårbo Capital Aktiebolag på följande adress Fårbov. 12, 737 30, Fagersta.

Fårbo Capital Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Fårbo Capital Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ullman, Magnus Per Fredrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva administrationsverksamhet såsom förmedling och administration av oljetransporter, fastighetsförvaltning, köp- och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.