Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesdotter, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag på telefon 0223-30334.

Bolaget skall bedriva utbildning för utveckling av personal inom hemtjänsten och bedriva galleriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Framsteget Yvonne Jansson Aktiebolag har 556498-1099 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.