Engelsbergs Ventiler Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Engelsbergs Ventiler Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I Engelsbergs Ventiler Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pedersen, Jörn Uno som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Pedersen, Jörn Uno som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olafsen, Even som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, von Scheéle, Carl Adolf Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Engelsbergs Ventiler Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Engelsbergs Ventiler Aktiebolag på telefon 0223-30150.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att driva konstruktion, tillverkning och försäljning av ventiler jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Engelsbergs Ventiler Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Engelsbergs Ventiler Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Engelsbergs Ventiler Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Engelsbergs Ventiler Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Engelsbergs Ventiler Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Engelsbergs Ventiler Aktiebolag har 556485-3702 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.