Heat Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med ved, pellets, oljor och andra bränslen, fastighetsförvaltning samt åkerirörelse, försäljning av motorfordon, turistverksamhet med charterbåt jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Heat Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Heat Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1994-01-11 så skapades Heat Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Heat Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Heat Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556480-5900 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är Heat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Heat Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0223-16030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Söderkvist, Karl Ove -Wahlfeldt, Lars Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Heat Aktiebolag är Wahlfeldt, Lars Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderkvist, Karl Ove som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .