Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca)

Västmanlands län

Information

Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-14.

Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1994-01-11. Men sedan 1994-01-01 så har Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Henningsv. 6, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-13351.

Fagersta arbetar för att företag som Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall försälja reservdelar och tillbehör till bilar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) och det är följande personer, Eriksson, Erik Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karlströms Reservdelscenter Aktiebolag (Meca) är 556480-0968.