Fagersta IT & Elektronik AB

Västmanlands län

Information

556479-5325 är organisationsnummer för bolaget Fagersta IT & Elektronik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagersta IT & Elektronik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Fagersta IT & Elektronik AB finns i.

Fagersta IT & Elektronik AB har varit registrerat sedan 1994-01-17 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-11-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagersta IT & Elektronik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fagersta IT & Elektronik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fagersta IT & Elektronik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fagersta IT & Elektronik AB så kan ni göra det på telefon genom 070-874779 eller genom brev på följande adress:
Kristiansbergsv. 2, 737 30, Fagersta

Bolaget skall bedriva försäljning och service av datorer, hemelektronik och tillbehör. Även konsultverksamhet inom it-lösningar och personaluthyrning. Därjämte skall bolaget med ovan förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagersta IT & Elektronik AB och det är Wecksell, Dick-Olof som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Paul Nicke som är född 1990 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,