Kättströms Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kättströms Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Kättströms Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kättströms Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Kättströms Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-11-02. Men sedan 1993-01-01 så har Kättströms Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Köpingsv. 98, 737 91, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kättströms Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2778784.

Fagersta arbetar för att bolag som Kättströms Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kättströms Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt travsportverksamhet inklusive uppfödning av travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kättströms Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kättströms Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Kättström, Kjell Holger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söder, Mona Ulla Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kättströms Åkeri Aktiebolag är 556473-9869.