Aktiebolaget Skrotab

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Skrotab hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Aktiebolaget Skrotab finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Skrotab tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Skrotab har haft sedan 1995-01-01. Aktiebolaget Skrotab har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Skrotab så kan ni göra det genom att skicka er post till Semla, 737 92, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-16090.

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Skrotab Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Skrotab har idag 556471-6537 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Skrotab

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva skrothantering såsom skrotskärning och transporter, rivning och materialhantering, återvinning av metaller, handel med metallskrot och fastighets- förvaltning inom och utom riket samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Skrotab så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Arne Holger Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Mikael som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Bengt Sune som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .