Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556466-2251.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0223-54089 alternativt besöka eller skicka post till Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag på följande adress Kopängsv. 20, 737 92, Fagersta.

Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sund Fredriksson, Alice Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.