Västanfors Billackering Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva billackering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Västanfors Billackering Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Västanfors Billackering Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1993-02-26 så skapades Västanfors Billackering Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Västanfors Billackering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Västanfors Billackering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556463-2197 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är Västanfors Billackering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Västanfors Billackering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0223-14343 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Västanfors Billackering Aktiebolag är Andersson, Bengt Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mångs Ingbritt Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisor, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .