Eva Segersten Resor Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Eva Segersten Resor Aktiebolag är en verksamhet som finns i Fagersta. I Eva Segersten Resor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Segersten, Karin Eva som är född 1945 och har titeln VD, Segersten, Karin Eva som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Patrik Örjan Salomon som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eva Segersten Resor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Eva Segersten Resor Aktiebolag på telefon 0223-13200.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eva Segersten Resor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eva Segersten Resor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Eva Segersten Resor Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Eva Segersten Resor Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eva Segersten Resor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Eva Segersten Resor Aktiebolag har 556458-8936 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.