Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556441-8365 är organisationsnummer för företaget Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag finns i.

Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklöf, Lars Håkan -Håenström, Sven Olof

Vill ni komma i kontakt med Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-15000 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 12, 737 40, Fagersta

Bolaget skall bedriva försäljning av färg, tapeter och golvmaterial samt entreprenadverksamhet inom dessa branscher samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Fagersta Färg & Golvinteriör Aktiebolag och det är Eklöf, Lars Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Håenström, Sven Olof som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Birgit Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ljungkvist, Asta Maj-Britt som är född 1938 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor,