ByggCompaniet i Hofors AB

Västmanlands län

Information

ByggCompaniet i Hofors AB är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som ByggCompaniet i Hofors AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ByggCompaniet i Hofors AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-07-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rönningsg. 11, 813 34, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ByggCompaniet i Hofors AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-27040.

Fagersta arbetar för att företag som ByggCompaniet i Hofors AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ByggCompaniet i Hofors AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolagets verksamhet ska vara handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ByggCompaniet i Hofors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ByggCompaniet i Hofors AB och det är följande personer, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alila, Astrid Margaretha som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ByggCompaniet i Hofors AB är 556429-3990.