Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Aktiebolag som heter Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1991-06-13 så har Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Semla Rudgruvan, 737 92, Fagersta. Vi ni istället prata med Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag så kan ni göra det på 0223-17190.

Bolaget skall erbjuda service till stålverk genom omsvarvning av trasiga grafitelektroder, idka handel med förnödenheter till stål- och metallindustrin samt handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kylberg, Lars Thomas Fredrik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kylberg, Pär Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kylberg Kylberg, Ella Pia Margareta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Elektrodservice i Fagersta Aktiebolag har 556427-0782 som sitt organisationsnummer.