T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag

Västmanlands län

Information

T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-01-09. Men sedan 1991-01-01 så har T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-12193.

Fagersta arbetar för att bolag som T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag och det är följande personer, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alila, Astrid Margaretha som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för T & G Wernersson Byggvaru i Söderhamn Aktiebolag är 556413-8633.