Fagersta Industrirör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagersta Industrirör Aktiebolag är en verksamhet som finns i Fagersta. I Fagersta Industrirör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Talonen, Timo Juhani som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Talonen, Merja Pirgetta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fagersta Industrirör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fagersta Industrirör Aktiebolag på telefon 0223-19320.

Bolaget skall utföra rörinstallationer inom industri och fjärrvärme ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fagersta Industrirör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fagersta Industrirör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fagersta Industrirör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fagersta Industrirör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fagersta Industrirör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fagersta Industrirör Aktiebolag har 556412-4542 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.