CofiAnt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och CofiAnt Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och CofiAnt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CofiAnt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CofiAnt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som CofiAnt Aktiebolag ska trivas.

CofiAnt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall försälja matvaror och godis till varuautomater samt uthyrning av varuautomater ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CofiAnt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är CofiAnt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med CofiAnt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-17753.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med CofiAnt Aktiebolag är Fraenell, Per Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Dextra Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

CofiAnt Aktiebolag har 556412-2066 som sitt organisationsnummer.