Börje Boströms Transport Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Börje Boströms Transport Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Börje Boströms Transport Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Börje Boströms Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Börje Boströms Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Börje Boströms Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Börje Boströms Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedkärra 35 A, 737 92, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-54178.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Börje Boströms Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Börje Boströms Transport Aktiebolag har idag 556405-7999 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Börje Boströms Transport Aktiebolag

Bolaget skall utföra lastbilstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Börje Boströms Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boström, Stig Börje som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Stig Rune som är född 1957 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .