Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalav. 42, 737 47, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-19244.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag har idag 556405-0135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transporter och entreprenader inom åkeribranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Benny Ståhlbergs Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ståhlberg, Ernst Benny som är född 1947 och har titeln VD, Ståhlberg, Ernst Benny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Stig Rune som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisor, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.