Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556399-7211 är organisationsnummer för företaget Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag finns i.

Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-20 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-13122 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 13, 737 32, Fagersta

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gullvivan Blomsterhandel i Fagersta Aktiebolag och det är Friis, Iris Caroline som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Clary Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,