VoxArt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

VoxArt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som VoxArt Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VoxArt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

VoxArt Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1990-06-19. Men sedan 1991-01-01 så har VoxArt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverksv. 6, 737 48, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VoxArt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-10870.

Fagersta arbetar för att bolag som VoxArt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VoxArt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med reparation och konstruktion inom data och hemelektronik, artistverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VoxArt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VoxArt Aktiebolag och det är följande personer, Mikkonen, Jouni Olavi som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Mikkonen, Anna Maria M som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VoxArt Aktiebolag är 556399-5595.