C & H Psykologtjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

C & H Psykologtjänst Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I C & H Psykologtjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallén, Per Johan Hugo som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd Wallén, Catarina Victoria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med C & H Psykologtjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå C & H Psykologtjänst Aktiebolag på telefon 070-4400902.

Bolagets verksamhet ska vara handledning av vårdpersonal och chefer i kognitiv beteendeterapi och organisationspsykologi samt terapisamtal, utbildning i psykologi och data, hårdvara och mjukvara samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är C & H Psykologtjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

C & H Psykologtjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

C & H Psykologtjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-03 och C & H Psykologtjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C & H Psykologtjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

C & H Psykologtjänst Aktiebolag har 556387-7769 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.