Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-27. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag ska trivas.

Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk konsutruktion och produktions teknik inom industri och verkstad samt tillverkning av mindre maskiner och maskinenheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-13544.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag är Uhrbom, Arne Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhrbom, Siv Ingegerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sedin, Lars Örjan som är född 1956 och har titeln Revisor, Nordström, Nils Arne som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Autoteknik Arne Uhrbom Aktiebolag har 556386-9733 som sitt organisationsnummer.