SAJKON Aktiebolag

Västmanlands län

Information

SAJKON Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som SAJKON Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SAJKON Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

SAJKON Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1990-03-14. Men sedan 1998-01-01 så har SAJKON Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SAJKON Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-14005.

Fagersta arbetar för att verksamheter som SAJKON Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SAJKON Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området metaller och legeringar samt handel med legeringar, fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SAJKON Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SAJKON Aktiebolag och det är följande personer, Jokiniemi, Reijo Aatos som är född 1953 och har titeln VD, Jokiniemi, Reijo Aatos som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Alf Roger som är född 1956 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för SAJKON Aktiebolag är 556382-5149.