BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB

Västmanlands län

Information

BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB är ett företag som finns i Fagersta. I BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Kurt Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, John Erik Stefan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB på telefon 070-5749216.

Bolaget skall bedriva brunnsborrning och borrning för bergvärme. Bolaget skall bedriva undervisning i framförande av entreprenadmaskiner.

Idag är BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB av bolagstypen Aktiebolag.

BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

BergVärmeBorrarn Kurt Svensson AB har 556374-3003 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.