Erikslunds Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Erikslunds Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Erikslunds Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erikslunds Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erikslunds Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-11. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erikslunds Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Erikslunds Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet ävensom därmed förenlig verksamhet samt köpa och sälja produkter inom transport näring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erikslunds Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Erikslunds Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Erikslunds Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-33000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Erikslunds Åkeri Aktiebolag är Gustafsson, Sören Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Inger Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Erikslunds Åkeri Aktiebolag har 556369-3117 som sitt organisationsnummer.