EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag ska trivas.

EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva programmering och service av elektronik och datorutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-49104.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag är Jonsson, Sven Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sven Gunnar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

EMJI Styr och Datorteknik Aktiebolag har 556366-8010 som sitt organisationsnummer.