Hans Östling Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556361-0475 är organisationsnummer för verksamheten Hans Östling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Östling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Hans Östling Aktiebolag finns i.

Hans Östling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-01 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Östling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hans Östling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hans Östling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hans Östling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-55105 eller genom brev på följande adress:
Västerbyhytta 38, 777 93, Söderbärke

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, konsultationer inom ergonomi, försäljning, uthyrning och reparationer av maskiner och redskap gällande lantbruk och skogsbruk, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Östling Aktiebolag och det är Östling, Hans som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Ingrid som är född 1953 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor,