GG Dekor AB

Västmanlands län

Information

GG Dekor AB är en verksamhet som finns i Fagersta. I GG Dekor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gullberg, Gunilla Elisabeth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullberg, Frank Kenneth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med GG Dekor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GG Dekor AB på telefon 070-8137464.

Bolaget skall bedriva dekoratörsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är GG Dekor AB av bolagstypen Aktiebolag.

GG Dekor AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GG Dekor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GG Dekor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GG Dekor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

GG Dekor AB har 556356-4250 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.