Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-13860.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag har idag 556348-5738 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag

Bolaget skall bedriva allmän läkarpraktik, medicinsk konsultverksamhet, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Läkarhuset i Fagersta Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .