Battery Tech Nordic AB

Västmanlands län

Information

Battery Tech Nordic AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Battery Tech Nordic AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Battery Tech Nordic AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Battery Tech Nordic AB har haft sedan 1994-01-01. Battery Tech Nordic AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Battery Tech Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 12, 737 40, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-15530.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Battery Tech Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Battery Tech Nordic AB har idag 556340-8748 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Battery Tech Nordic AB

Bolaget skall bedriva handel med hemelektronik såsom batteriladdare, laddningsbara batterier, primärbatterier, mobiltelefontillbehör, trådlösa telefoner med tillbehör, ficklampor, lyktor samt därmed förenliga verksamheter.

I Battery Tech Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leinonen, Pasi Sakari som är född 1963 och har titeln VD, Leinonen, Pasi Sakari som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Liselotte Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .