Fagersta Klensmide Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556331-8798 är organisationsnummer för verksamheten Fagersta Klensmide Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagersta Klensmide Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Fagersta Klensmide Aktiebolag finns i.

Fagersta Klensmide Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagersta Klensmide Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Fagersta Klensmide Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fagersta Klensmide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Östgren, Christer Gustaf -Östgren, Henry Caj-Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Fagersta Klensmide Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-14120 eller genom brev på följande adress:
Lövparksv. 8, 737 30, Fagersta

Bolaget skall utföra smidesarbeten och handel med metallmanufaktur samt idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagersta Klensmide Aktiebolag och det är Östgren, Christer Gustaf som är född 1956 och har titeln VD, Östgren, Christer Gustaf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Östgren, Henry Caj-Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östgren, Henry Gustaf som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Östgren, Göta Jenny Gunnel som är född 1929 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln RevisorJan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,