Fagersta Motorforum AB

Västmanlands län

Information

Fagersta Motorforum AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Fagersta Motorforum AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fagersta Motorforum AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fagersta Motorforum AB har haft sedan 1994-01-01. Fagersta Motorforum AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fagersta Motorforum AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristiansbergsv. 4, 737 30, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-12960.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fagersta Motorforum AB Privat, ej börsnoterat.

Fagersta Motorforum AB har idag 556322-8328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fagersta Motorforum AB

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av bilar och tillbehör, service och underhåll av dito samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Fagersta Motorforum AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Rolf Jörgen som är född 1971 och har titeln VD, Andersson, Per Rolf Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Camilla Maria Sanna som är född 1973 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.