Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag är en verksamhet som finns i Fagersta. I Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Redeskog, Leif Ruben som är född 1953 och har titeln VD, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Redeskog, Leif Ruben som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hedins Trä & Bygg i Köping Aktiebolag har 556321-8980 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.